Business intelligence

BUSINESS INTELLIGENCE

MMP BI biedt met Business Intelligence inzicht in de data die voor uw strategie belangrijk zijn.  Ruwe data worden omgezet in zinvolle en nuttige informatie. De kracht van Business Intelligence is dat het inzicht biedt in de effectiviteit van uw bedrijfsvoering. Dit kan bijvoorbeeld inzicht geven in de behoeften van uw klanten, verborgen trends ontdekken of nieuwe ontdekkingen laten zien. Hierdoor wordt het mogelijk om op innovatieve en gefundeerde wijze beslissingen te nemen en uw rendement te verhogen.

MMP BI biedt ondersteuning in de complete cyclus van Business Intelligence toepassingen. Alle beschikbare gegevens worden hierbij ontsloten, samengevoegd, geanalyseerd en gepresenteerd in de vorm van rechtstreeks inzetbare kennis. In overzichtelijke dashboards ziet u in één oogopslag waar kansen en bedreigingen liggen. Niet kennis achteraf, maar tijdige, correcte en waardevolle informatie waarop direct ingespeeld kan worden. Hiermee kunt u uw efficiency verhogen en optimaal blijven aansluiten bij de behoeften van uw klanten.

MMP BI helpt bij het concretiseren van een bruikbare visie, de uitwerking van de strategische keuzes en begeleidt bij het internaliseren van het kennisgestuurd ondernemen. MMP BI biedt een scala van diensten op het gebied van Business Intelligence zoals data integratie, business analytics en big data . De tools, processen en methodieken die wij inzetten zijn volledig aangepast aan uw specifieke behoeften.