MEET THE TEAM

André Varma (CEO / Big Data Business Architect) André Varma (CEO / Big Data Business Architect)

Andre-Varma

André Varma heeft in 1993 MMP opgericht. Zijn passie is om nieuwe innovatieve mogelijkheden te ontdekken en in te zetten voor zijn klanten. Luisteren naar wat de klant echt wil en dat omzetten naar business modellen en concepten die het bedrijf van de klant laten excelleren.

Met zijn bedrijven MMP BI en MMP SD heeft hij als doel het leveren van baanbrekende softwareoplossingen variërend van softwareontwikkeling tot consultancy en Business Intelligence.
 

Linkedin informatie!tel:+31653290219 Direct bellen!Stuur een e-mail!

Edwin Bijmolt (Manager Operations) Edwin Bijmolt (Manager Operations)

Edwin Bijmolt
Edwin Bijmolt is vanaf 1997 in dienst bij MMP. Hij was betrokken bij de eerste gratis Nederlandse internetcommunity voor kinderen ‘Surfkids.nl'. Ook was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en marketing van de internetcontentfilterdienst 'Schools-Inn' die marktleider werd binnen het onderwijs. Vanaf 2009 is hij manager operations en  verantwoordelijk voor de projecten binnen MMP.
 

Linkedin informatie!tel:+31653418870 Direct bellen!Stuur een e-mail!

Tiago Ferreira (Big Data Manager / Architect) Tiago Ferreira (Big Data Manager / Architect)

Tiago Ferreira
Tiago afkomstig uit Portugal, is een Senior Business Intelligence Consultant en heeft zijn gehele academische en professionele IT-carrière gewijd aan het gebied van Business Intelligence. In zijn vroegere professionele dagen diende  Tiago als militair musicus bij de Portugese Luchtmacht. Sindsdien is zijn carrière geheel gewijd aan Business Intelligence. In Portugal werkte hij als Business Intelligence Consultant aan tal van Business Intelligence projecten in verschillende toepassingsgebieden.
 
Recentelijk is hij in dienst getreden bij MMP in Nederland waar hij dienst doet als CTO en Business Intelligence Architect.
 

Linkedin informatie!

Egbert Boers van Liempt (Senior Business Consultant) Egbert Boers van Liempt (Senior Business Consultant)

Egbert Boers

Egbert is een Senior Business Consultant met een grote passie voor Kunstmatige Intelligentie. Hij heeft onderzoek gedaan op het gebied van Neurale Netwerken en Evolutionary Computation aan de Rijksuniversiteit Leiden en bij het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium. Als docent aan de universiteit gaf hij onder andere les in Software Engineering, Databases, en Neurale Netwerken. Als Software Engineer, Senior Consultant en Project Manager ontwikkelde hij tal van projecten.

In meer recente jaren doet hij dienst als Senior Business Consultant op het gebied van Business Intelligence bij één van de grootste klanten van MMP: Euretco.
 

Linkedin informatie!

Natasja Pronkhorst (Business Consultant) Natasja Pronkhorst (Business Consultant)

Natasja Pronkhorst
Natasja is een specialist in Communicatie-en Informatiewetenschappen. Tijdens haar carrière heeft Natasja functies bekleed als Consultant en Project Manager en talrijke projecten ontwikkeld in verschillende marktsegmenten, variërend van implementatie van online concepten/web-based producten voor theaters in de Benelux tot Online Strategie.

Eén van hen was voor MMP's klant Tours en Tickets.
 

Linkedin informatie!

Esther Froentjes (Sales / Business Development) Esther Froentjes (Sales / Business Development)

Esther Froentjes

Esther is een allrounder met een brede, voornamelijk commerciële, achtergrond. De afgelopen jaren werkte zij voornamelijk vanuit een coördinerende rol.

Bij MMP is Esther verantwoordelijk voor het genereren van de Business leads.

 

 

Linkedin informatie!