MMP Partners

 

Pentaho partner logo

 

"De missie van Pentaho is om onze klanten te helpen snel inzicht in en waarde uit hun gegevens te halen. Of hun gegevens zich bevinden in een relationele database , in de cloud of in een grote data opslag, of een combinatie van al het bovenstaande. Maar hoe we dat doen en wat ons uniek maakt in de markt is dat we een analytisch platform zijn dat data-integratie biedt met een hele reeks aan analytische tools: van rapportages, naar ad hoc ontdekking, naar voorspellende analyses."

Met Pentaho Business Analytics Suite open source software voldoen we aan al uw analytische behoeften:

• Aanpassen van de Pentaho Business Analytics suite aan uw veiligheidseisen en huisstijl;

• Ontwikkelen en implementeren van multidimensionale OLAP-kubussen, zodat u uw analyse kunt uitvoeren bovenop uw Data Warehouse;

• Ontwikkeling van op maat gemaakte rapportage oplossingen, met behulp van de Pentaho Reporting Engine;

• Ontwikkeling en implementatie van volledig interactieve en aanpasbare dashboards;

Meer informatie over Pentaho vindt u hier: www.pentaho.com.

 

Oracle gold partner

 

MMP BI is een Gold Level Partner van Oracle. Wij kunnen u voorzien van Oracle gebaseerde oplossingen, variërend van Oracle Data Integrator tot de Oracle Business Intelligence Foundation Suite.

Oracle Data Integrator is een uitgebreide data-integratieplatform dat alle data-integratie eisen dekt: van high-volume, high-performance batch ladingen, tot event-driven, trickle-feed integratieprocessen, tot SOA-enabled datadiensten. Oracle Business Intelligence Foundation Suite biedt uitgebreide mogelijkheden voor business intelligence, waaronder enterprise rapportage, dashboards, ad-hoc analyse, multidimensionale OLAP, scorecards, en predictive analytics op een geïntegreerd platform.

Meer informatie over Oracle vindt u hier: www.oracle.com.

 

MicroStrategy

 

MMP BI is een Microstrategy Partner. Wij kunnen u voorzien van Microstrategy gebaseerde oplossingen, variërend van Self Service Analytics tot krachtige Big Data Solutions.

De Microstrategy Suite biedt eenvoudige en snelle connectiviteit met uw gegevensbronnen en staat u toe dynamische, krachtige en mooie rapporten en dashboards te creëren, en maakt het u mogelijk uw gegevens te ontdekken in een volledig beveiligde en schaalbare omgeving.

Ter illustratie, een microstrategy use case waar MMP BI onderdeel van uitmaakt: customer succes story: retail.

Meer informatie over Microstrategy vindt u hier: www.microstrategy.com.

 

Eligotech Harpoon

Eligotech, gevestigd in Amsterdam, biedt een platform voor het verschaffen van een gemakkelijke toegang tot de verborgen waarde in Big Data. Op basis van Hadoop, het Discovery & Analysis platform Eligotech Harpoon, biedt een gemakkelijke, veilige en kosten-effectieve manier om gebruikers van waardevolle inzichten te voorzien in de enorme hoeveelheden data. Eligotech Harpoon verbergt alle complexiteit van het Hadoop ecosysteem, waardoor implementatie kosten geminimaliseerd worden en time-2-market versneld wordt. Het Harpoon Eligotech platform kan eenvoudig worden geïntegreerd met enterprise applicaties en BI-tools en kan ook gemakkelijk worden uitgebreid voor specifieke zakelijke behoeften.

Meer informatie over Harpoon vindt u hier www.eligotech.com.